Cum folosim datele dvs. cu caracter personal

Folosim datele dvs, doar dacă avem acordul, în mai multe feluri, în funcție de natura lor. Mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

Adresa de email

În cazul în care ne-ați furnizat adresa de email, o vom folosi pentru a vă trimite email-uri de informare cu privire la serviciile și/sau produsele noastre, dar și la resursele pe care le publicăm periodic pe acest site.

Numele și prenumele

În cazul în care ne-ați furnizat prenumele și numele dvs, folosim aceste date pentru a personaliza comunicarea noastră atât prin email-uri cât și telefonic. În cazul în care ne-ați furnizat numărul de telefon, folosim aceste date pentru a vă putea contacta rapid, în scopul informării cu privire la serviciile și/sau produsele pe care vi le putem oferi și noutățile din domeniu care pot apărea.

Partajarea datelor cu caracter personal

Nu am vândut, nu vindem și nu vom vinde niciodată datele dvs. către terțe părți. Oferim servicii și/sau produse care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces. Singurele entități care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agențiile sau furnizorii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România. Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terțe părți au acces, sunt agregate și anonimizate pe baza cărora utilizatorii nu pot fi identificați.

Adresarea utilizatorilor prin publicitatea online

Desfășurăm campanii de publicitate online pentru a vă informa despre serviciile și/sau produsele pe care le oferim și/sau despre articolele publicate pe acest site. În acest context folosim mai multe rețele de publicitate – Facebook și Google, Linkedin, Instagram, Google+ precum și mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor în cadrul campaniilor – pe baza datelor demografice (sex, vârstă, repartizare geografică, proximitate), sau a intereselor – aceste informații fiind puse la dispoziția noastră de către rețelele amintite mai sus. De multe ori, reclamele noastre, pe care le vedeți pe alte site-uri, sunt afișate pe baza informațiilor pe care noi le avem despre dvs. (spre exemplu, când vizitați site-ul nostru, veți fi abordat apoi, pe Facebook sau în rețeaua de parteneri Google, cu reclama la serviciul respectiv sau la alte servicii auxiliare).

Drepturile dvs. în contextul datelor cu caracter personal

Iată care sunt drepturile dvs. în contextul colectării și prelucrării datelor:

– Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele dvs;
– Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre dvs;
– Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre dvs;
– Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre dvs;
– Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către dvs;
– Dreptul de a solicita trimiterea datelor dvs. personale către dvs. sau către un alt operator;
– Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor dvs, către organele abilitate.

Dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile legale, pentru modificarea, restricționarea prelucrării, accesului, portabilității și ștergerii, prevăzute mai sus, vă rugăm să ne contactați. Beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de corespondență a Agro Total Construct sau adresa de email menționată, urmând să primiți răspuns la adresa indicată de dumneavoastră în cerere, în termenele prevăzute de lege.