DESPRE NOI

Societate înființată înainte de 1989, specializată în lucrări agricole și reparații de utilaje agricole. În 1991 este transformată în societate pe acțiuni, singurul acționar fiind statul. Statul vinde 40% din acțiuni către Asociația PAS în anul 1997 și 40% prin licitație publică în anul 1999.

Restul acțiunilor au fost vândute de stat prin schimbarea în acțiuni a certificatelor de proprietate. Societatea își schimbă în anul 2002 denumirea în A.T.C. – AgroTotalConstruct, denumire pe care o are și astăzi. După privatizare, principala activitate a fost efectuarea de servicii agricole către terți.

Treptat, această activitate a fost înlocuită de cultivarea cerealelor, cartofilor și sfeclei prin arendarea de terenuri agricole. Suprafața cultivată depășește 400Ha. O nouă activitate agricolă a fost inițiată în societatea noastră începând cu anul 2004, având ca obiectiv cultivarea grâului, porumbului, floarea-soarelui, soiei, rapiței și sfeclăi de zahăr.

Ne mândrim cu utilajele noastre moderne și personalul nostru calificat, care lucrează conform normelor europene pentru a livra recolte de cea mai înaltă calitate. Activitatea noastră agricolă a cunoscut o dezvoltare semnificativă și reprezintă acum 70% din cifra noastră de afaceri. Suntem dedicați în a produce culturi agricole de înaltă performanță și suntem bucuroși să satisfacem cerințele clienților noștri.

Contactați-ne!

Dacă aveți întrebări sau doriți să obțineți asistență la achiziționarea unuia dintre serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să luați legătura cu noi.